Resultaten voor magneethart

 
magneethart
ENERGETIX magneetsieraden kopen? Hier vindt u alle informatie!
ENERGETIX Magneethart: het meest verkocht. Het ENERGETIX magneethart in de uitvoering met koper is al jarenlang het meest verkochte artikel van ENERGETIX magneetsieraden. U kunt het ENERGETIX magneethartje in een uitvoering met of zonder koper bestellen door op bovenstaande foto te klikken.
Welzijnspraktijk Bakel.
Futloosheid, weinig energie: Het magneethart boven de navel dragen aan de voorzijde. Hoofdpijn, migraine: Het magneethart met koper op de schouder of in de nek, of eventueel tijdelijk in het haar klemmen. Verstuiking, breuken: Plaats het magneethart op de plaats van de blessure.
Energetix magneethart Energetix Welzijn Sieraden.
Het magneethart met koper draagt u direct op de huid. Deze koperen uitvoering van het magneethart of strip heeft een nog bijzondere werking; koper is namelijk een mineraal welke een ontstekingsremmend en botopbouwend effect heeft. Ik wil graag een Energetix magneethart kopen!
Magneetsieraden voor kinderen Het Nieuwe Kind.
Het Energetix magneethart is het meest verkochte artikel van Energetix en kan vrijwel op iedere plek van het lichaam gedragen worden. Het hart biedt een grotere magneetkracht 022T, dan de meeste andere sieraden. Het hart is leverbaar in een uitvoering met koper.
De meest gestelde vragen over Energetix Magneetsieraden. Facebook. Google. Instagram. Linkedin. Twitter. YouTube.
Het magneethart van Energetix, ook wel het powerhart of EHBO hart genoemd, is met een sterkte van 2200 Gauss oftewel 022, Tesla een echte krachtpatser te noemen en sinds jaar en dag het bestverkochte artikel uit de welness collectie. Het is te bestellen in 2 varianten: Magneethart 177 en Magneethart met koper 177CU.
Ervaringen met magneetsieraden.
De klant trof een collega met Energetix en deze adviseerde om het magneethart eens te proberen. De wond werd normaal verzorgd. Aansluitend is over het verband, nog een verband gedaan, waartussen het magneethart geklemd is. Zodanig, dat het paard deze niet zou verliezen in de wei.
WERKING SIERADEN COPACORRY ENERGETIX.
Darmklachten, verstoppingen, aambeien, ischias, lendenpijn, spataderen, problemen met de blaas en de nieren, prostaatklachten, botziekten, bloedarmoede en wisselende bloeddruk: H et magneethart onder het stuitje, of zo laag mogelijk op het schaambeen dragen. Futloosheid, weinig energie: H et magneethart boven de navel dragen aan de voorzijde.
Het ENERGETIX Magneethart Magneetstrip Alle info.
Het magneethart ligt dan ook bij veel klanten standaard in de keukenla, zodat ieder gezinslid op ieder gewenst moment naar behoefte gebruik kan maken van de weldadige magneetkracht van het ENERGETIX Magneethart. Veel mensen kiezen heel bewust voor het magneethart vanwege de grotere magneetkracht dan in de meeste sieraden van ENERGETIX.
Magneethart ENERGETIX bestellen.
Niet voor niets is het ENERGETIX Magneethart vooral de versie met Koper wereldwijd het meest verkochte artikel van ENERGETIX. De positieve ervaringen van onze klanten met het ENERGETIX magneethart of de magneetstrip zijn dan ook talrijk. Voorbeelden gebruiksmogelijkheden van het Magneethart.

Contacteer ons