Op zoek naar magneet armband energetix?

 
magneet armband energetix
Welkom bij Energetix Sieraden Energetix Sieraden.
Armband, ketting, ring of oorbel, U vindt in deze shop een ruime keuze voor mannen, vrouwen, tieners, kids en zelfs voor dieren. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben met ENERGETIX de beste ervaringen opgedaan en kopen de sieraden steeds weer via distributeurs, catalogus of webshop. Magneetsieraden van de hoogste kwaliteit designed by ENERGETIX. De redenen voor het voortdurende succes van ENERGETIX zijn het exclusieve design, de gewaagborgde kwaliteit en waardevolle materialen zoals roestvrij staal. De sieraden bevatten hoogwaardige neodymium magneten, zoals ze ook worden gebruikt in de zogenaamde statische magneetveld therapie. Door de geïntegreerde magneten beschikt elk sieraad over een permanente kracht. Sommigen hebben heel veel power door een bijzonder sterke magneet, zoals bijvoorbeeld het hart, bekend onder de naam MagnetHeart of magneethart.
ENERGETIX FAQ Meest gestelde vragen over Energetix.
Antwoord: Magneten kunnen kredietkaarten en andere passen met magneet strippen beschadigen. Voorkom dus direct contact tussen magneet sieraden en dit soort kaarten. ENERGETIX FAQVraag: Kan ik mijn armband direct bij mijn horloge dragen? Alleen mechanische horloges kunnen door sterke magneten beïnvloed worden.
Ervaring met ENERGETIX magnet Therapy Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Maar ik doe mijn armband niet meer af en werd zelf zó enthousiast dat ik me als distributeur heb aangemeld bij Energetix. Officieel geeft Energetix 85% van je aankoopbedrag retour als je binnen een maand geen profijt hebt van je sieraad.
ENERGETIX Werking Magneetsieraden Alle informatie.
ENERGETIX Werking Over de magneten in de ENERGETIX sieraden. De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 012, Tesla of 1200 Gauss. De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet. Als een armband 2 magneten bevat van elk 012, Tesla, betekent dit overigens niet, dat de magnetische stroomdichtheid verdubbeld wordt.
Energetix online bestellen bij Magneet-Armbanden.nl.
Home Magneetarmbanden Energetix. U kunt via de webshop van mijn man de gehele Energetix magneetsieradenlijn collectie bekijken en via een link bestellen. Er zijn geen producten in deze categorie. Naam armbanden voor kids. 2 Armbanden voor verliefden. 4 of 5 of zelfs 7 in 1 Magneetarmbanden. Net nieuw binnen. Magnetic Jewels armbanden. Armbanden zonder magneet massief koper.
ENERGETIX magneetsieraden kopen? Hier vindt u alle informatie!
De magneetschuifjes zijn er in heel veel leuke uitvoeringen, zoals u er bijvoorbeeld eentje op de foto hierboven kunt zien. In de collectie Easy-going Youth vindt u alle magneet armbanden, schuifjes en overige magneetsieraden voor kinderen. Alle informatie over ENERGETIX magneetsieraden. Uitgebreide informatie over de verschillende ENERGETIX magneetsieraden en systemen en de werking ervan vindt u op de pagina informatie/tips" van deze website en via de links hieronder.: magneetsieraden laten graveren. Niet tevreden, geld terug! Mocht u toch niet tevreden zijn met onze ENERGETIX magneetsieraden of ze niet mooi vinden wat wij ons niet voor kunnen stellen dan kunt u uw aankoop binnen 30 dagen retourneren en krijgt u zonder discussie het volledige aankoopbedrag terug! Bovendien geeft ENERGETIX twee jaar garantie op de magneetsieraden. Als er een magneetje of steentje heeft losgelaten, een armband bij normaal gebruik gebroken is of een sluiting niet meer functioneert kunt u dat telefonisch of per email bij ons melden.
De meest gestelde vragen over Energetix Magneetsieraden. Facebook. Google. Instagram. Linkedin. Twitter. YouTube.
Vraag: Wat is het verschil in werking van een Energetix Magneetarmband versus Energetix Magneet hanger/oorbellen/ring? Aangezien de doorbloeding bij de pols groter is dan bij de hals, oorlel of vinger zullen ook de effecten van de magneet groter zijn bij het dragen van een armband dan bij de andere sieraden.
ENERGETIX armbanden de juiste maat bestellen.
De juiste maat bepaalt u door de omtrek van de pols strak te meten op het punt waar deze overgaat in de hand. Afhankelijk van het gemeten aantal centimeters past daar de volgende maat ENERGETIX armband bij. 13 14 cm maat XS. 14 15 cm maat S. 15 16 cm maat M. 16 18 cm maat L. 18 20 cm maat XL. 20 22 cm maat XXL. Magneetkracht in de ENERGETIX armbanden. De meeste ENERGETIX armbanden zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een magneetkracht van 012, Tesla of 1200 Gauss. De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet.
ENERGETIX SIERADEN Nieuwe collectie 2018.
In de collectie ENERGETIX Beautiful Life vindt u alle ENERGETIX magneet accessoires met het accent op welzijn en ontspanning van uw lichaam en geest. En ook zijn in deze collectie enkele sieraden opgenomen, die qua ontwerp, vormgeving en tijdloosheid heel goed passen bij de diverse wellness artikelen en accessoires.

Contacteer ons