Op zoek naar energetix sieraden werking?

 
energetix sieraden werking
Werking Magneet sieraden.
Werking Magneet sieraden. Ervaringen met magneetsieraden. Markten / Beurzen. Tips over de werking en gebruik. Magnetische sieraden en koper. Magneet sieraden van Energetix, A Wellness Jewel.: Magneet sieraden zien er heel mooi uit. Ze zijn vervaardigd van roestvrijstaal en nikkelallergievrij.
Hoe ik meer rust ervaar door magneetsieraden Hoogbegaafdencoach.nl.
Ik had ondertussen veel gelezen over magneten en hun werking en info ingewonnen bij een collega coach, die gespecialiseerd is in hooggevoeligheid en tevens Energetix consulent. Zij liet mij opmerkelijke verhalen en ervaringen van klanten lezen, over de invloed van deze magneten en de positieve effecten die deze sieraden hebben op de uitingen van hooggevoeligheid, bij zowel volwassenen als kinderen.
Viva Gezond Energetix magneet sieraden.
Hoe lang behouden de magneten in de sieraden en wellnesslijn hun werking en hoe sterk zijn ze? Onze neodymium-magneten behouden hun werking heel lang. Neodymium verliest in 100 jaar ongeveer 1% van zijn magnetische kracht. De sieraden zijn, tenzij anders aangegeven, voorzien van één of meerdere neodymium-magneten met meestal een sterkte van 012, tesla.
Werking Magneetsieraden ENERGETIX Nederland.
Alleen al de wetenschap, dat bij de werking van de cel een stroom vloeit en er daardoor onvermijdelijk een magneetveld ontstaat, zou aanleiding genoeg moeten zijn om deze oorzaak en dit effect verder te onderzoeken. Unieke magneetsieraden van ENERGETIX. Bijzondere sieraden met magneetwerking voor iedereen.
Ervaring met ENERGETIX magnet Therapy Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Vind deze reactie leuk. RE: Ervaring met ENERGETIX magnet Therapy. door Ericman 22 jan 2011 2044.: sneeuwen schreef: Wij hebben ook mensen aan onze kraam/presentatie die ze MOOI vinden. We doen per maand tussen de 7000 en 12.000 netto op onze rekening dus, als wij goed draaien. Dat bedrag zou je nooit verdienen als mensen deze sieraden alleen maar zouden kopen omdat ze mooi zijn. Oftewel, je verdient dat geld dus met gezondheidsclaims die je aan deze sieraden toekent. Als je gezondheidsclaims maakt ben je verplicht te verwijzen naar gedegen wetenschappelijk onderzoek dat de werking bewijst.
De werking van Energetix magneetsieraden op jouw gezondheid.
Het Energetix magneethart is het meest verkochte artikel van Energetix en kan vrijwel op iedere plek van het lichaam gedragen worden. Het hart biedt een grotere magneetkracht 022T, dan de meeste andere sieraden. Klik hier om het magneethart in de webshop te bekijken.
ENERGETIX Werking Magneetsieraden Alle informatie.
ENERGETIX Werking Over de magneten in de ENERGETIX sieraden. De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 012, Tesla of 1200 Gauss. De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet.
De meest gestelde vragen over Energetix Magneetsieraden. Facebook. Google. Instagram. Linkedin. Twitter. YouTube.
Vraag: Wat is het verschil in werking van een Energetix Magneetarmband versus Energetix Magneet hanger/oorbellen/ring? Aangezien de doorbloeding bij de pols groter is dan bij de hals, oorlel of vinger zullen ook de effecten van de magneet groter zijn bij het dragen van een armband dan bij de andere sieraden.

Contacteer ons