Resultaten voor energetix tv

 
energetix tv
Energetix Pagina 2/3 Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Energetix resultaten 21 40 getoond van 42. Hulp nodig met het vinden van Energetix? Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm Of bel nu altijd bereikbaar. Als zelfstandig distribiteur sta ik dagelijks voor u klaar met informatie, advies en verkoop van Energetix magneetsieraden.
Energetix Magneetsieraden Beauty2Nature.
Er wordt al meer dan 50 jaar onderzoek gedaan in ziekenhuizen met magneten. Door onze ervaring weten wij inmiddels dat bij enorm veel mensen het dragen van magneetsieraden, magneetzolen of andere magneet artikelen van Energetix een zeer positieve bijdrage leveren aan het leven van alledag!
ENERGETIX Werking Magneetsieraden Alle informatie.
ENERGETIX Werking Over de magneten in de ENERGETIX sieraden. De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 012, Tesla of 1200 Gauss. De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet.
De meest gestelde vragen over Energetix Magneetsieraden. Facebook. Google. Instagram. Linkedin. Twitter. YouTube.
Stuur binnen 14 dagen na aanschaf je bestelling met standaard brievenbuspost buitenland of aangetekend in een bubbel envelope dit vanwege de sorteermachines retour naar Energetix Bingen in Duitsland inclusief het volledig ingevulde retourformulier dat bij de eerste zending is bijgesloten.
Active House.
In februari 2004 kwam ik in aanraking met Energetix magneet sieraden en binnen zeer korte tijd kon ik mij marketing-directeur noemen. Toen mijn echtgenoot in 2005 met pensioen ging besloten wij dat het merk Energetix meer op de kaart moest worden gezet en zijn onze sieraden op diverse beursen/fairs gaan promoten.
Ervaring met ENERGETIX magnet Therapy Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Maar ik doe mijn armband niet meer af en werd zelf zó enthousiast dat ik me als distributeur heb aangemeld bij Energetix. Officieel geeft Energetix 85% van je aankoopbedrag retour als je binnen een maand geen profijt hebt van je sieraad.
ENERGETIX Magneetsieraden. Alle informatie vindt u hier.
Naar de officiële ENERGETIX Webshop www.luxofit.energetix.tv. ENERGETIX Ons doel. Via energetixnederland.nl willen wij u zo integer en objectief mogelijk informeren over de mogelijke positieve effecten van ENERGETIX Sieraden en Accessoires. Wij zijn onafhankelijk en zelfstandig distributeur van ENERGETIX Bingen GmbH.
GiM Energetix.
Magneetsieraden en wellness producten. Als zelfstandig distributeur van Energetix laat ik u graag de positieve werking de sieraden en wellness producten zien. Energetix sieraden verkoop ik vanuit huis, via demonstraties bij iemand thuis, op markten en braderieën of bijvoorbeeld een themadag of avond.
magneet.energetix.tv Startpagina Facebook.
ENERGETIX Bingen ondersteunt de Hugo Tempelman stichting. Sinds 1990 leidt de nederlandse arts in Zuid-Afrika een vooruitstrevend project in de strijd tegen Aids en ter verbetering van de levensomstandigheden van duizenden mensen. Energetix Distributor Sidar Kotan ENERGETIX Bingen, dem Markführer im Direktvertrieb von Magnetschmuck, gelingt die Verbindung von Designschmuck und Wellness.
ENERGETIX.
Miljoenen mensen over de hele wereld hebben met ENERGETIX de beste ervaringen opgedaan en kopen de sieraden steeds weer via internationale zakenpartners, via catalogus of webshop. Magneetsieraden van de hoogste kwaliteit designed by ENERGETIX. De redenen voor het voortdurende succes van ENERGETIX zijn het exclusieve design, de gewaagborgde kwaliteit en waardevolle materialen zoals roestvrij staal.
Magneetsieraden Welness Producten.
Wereldwijd staat ENERGETIX gekend voor zijn magneetsieraden en magnetische Wellness producten. Zowel voor jong als oud. Verschillende klanten wereldwijd ervaren de positieve kracht bij het gebruiken van ENERGETIX producten. Volwassen klanten die spreken over moeheid, onrust en pijnen.Tot ouders die spreken over hun hoog sensitieve kinderen ervaren een positieve werking.

Contacteer ons