Op zoek naar magnetische sieraden energetix?

 
magnetische sieraden energetix
Welkom bij Energetix Sieraden Energetix Sieraden.
Naast een breed assortiment van magnetische armbanden, magnetische oorbellen en magnetische kettingen voor mannen, vrouwen en kinderen biedt ENERGETIX in zijn shop een nog groter aanbod aan wellness producten op magnetische basis. Magnetische bandages, magnetische inlegzooltjes, waterstaafjes en roestvrij stalen elementen die de magnetische kracht direct op het water overbrengen, alsook massage tools, welke ideale accessoires zijn voor mensen die altijd de kracht van magneten in hun nabijheid willen hebben. Een uitgebreid aanbod dat de aspecten design en wellness in perfecte harmonie combineert. Zeker vindt ook u de juiste sieraden in deze shop en verheugt u zich over de uitwerking van het exclusieve design op vrienden en collega's.
ENERGETIX magneetsieraden kopen? Hier vindt u alle informatie!
De magnetische sieraden van ENERGETIX geven u niet alleen een gevoel van welbehagen bij het dragen, maar ze zijn ook nog een heel mooi om te zien. En dus absoluut hun geld waard. ENERGETIX magneetsieraden voor dames, heren, tieners, kinderen en huisdieren.
De meest gestelde vragen over Energetix Magneetsieraden. Facebook. Google. Instagram. Linkedin. Twitter. YouTube.
De door Energetix aangeboden horloges MagnetTime worden door een speciale technologie afgeschermd tegen de inwerking van de geïntegreerde magneten. Gelieve het horloge echter niet bloot te stellen aan andere magnetische velden als magnetische sieraden of luidsprekers. Dit geldt voor het dragen van het horloge, maar ook voor opslag en transport.
Ervaring met ENERGETIX magnet Therapy Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
En een nieuwsbericht van de BBC http//news.bbc.co.uk/2/hi/health/4582282.stm: waarin wordt verwezen naar een literatuurstudie van vrijwel alle onderzoeken naar invloed van magneten op het menselijk lichaam in nota bene de British Medical Journal! Magnetische sieraden werken dus niet. En dus gun ik jouw dat succes" inderdaad niet, omdat het gebaseerd is op een leugen. Misschien kun je de leverancier eens bezoeken in Bingen am Rhein, dan wordt je veel wijzer, en weet je waar ons succes vandaan komt. Daar kunnen ze je heel goed voorlichten. Voorlichten of reclame maken? Wij van WC Eend. Daahaag sneeuwen, veel geluk met je centjes. En je geweten. Berichten: 73 Geregistreerd: 20 sep 2010 1342.: Vind deze reactie leuk. RE: Ervaring met ENERGETIX magnet Therapy.
Energetix magneet sieraden Startpagina Facebook.
Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Zin in een homeparty? Energetix magneet sieraden. Kom nu met vriendinnen naar de showroom in Rotterdam en krijg tijdelijk tot 1 juni groepskorting o de huidige Energetix catalogus.
Openingstijden van Energetix Magneet Sieraden in Nederland.
Grote Breedstraat 46 Dokkum. Johanneke Energetix Magneet Sieraden. Kapberg 46 Genemuiden. Netty's' Prezzies / Energetix magneet sieraden en massage. Kompas 20 Hellevoetsluis. LH Magneet Sieraden. Rentmeesterwaard 118 Arnhem. Beemdstraat 43 Nijmegen. Hulp nodig bij het vinden van Energetix Magneet Sieraden?
Vind energetix armband op Marktplaats.nl.
Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van magneet therapie om hun algehele gevoel van welzijn te verbeteren. Het effect is dat zij pijnverlichting ervaren, klachten zien afnemen of zelfs helemaal zien verdwijnen, zich meer in balans voelen. Grote partij Energetix sieraden.
ENERGETIX SIERADEN Nieuwe collectie 2018.
Want veel mensen besteden serieus aandacht aan hun uiterlijke verzorging, omdat dat nu eenmaal helpt om je goed te voelen. ENERGETIX Sieraden magnetische POWER. Veel belangrijker nog dan de schoonheid van de sieraden is het effect van de magneten in de ENERGETIX sieraden en accessoires op het algemene gevoel van welzijn.
ENERGETIX Werking Magneetsieraden Alle informatie.
ENERGETIX Werking Over de magneten in de ENERGETIX sieraden. De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 012, Tesla of 1200 Gauss. De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet. Als een armband 2 magneten bevat van elk 012, Tesla, betekent dit overigens niet, dat de magnetische stroomdichtheid verdubbeld wordt.

Contacteer ons