Zoeken naar magneetsieraden energetix

 
magneetsieraden energetix
ENERGETIX Magneetsieraden. Alle informatie vindt u hier.
Deze wordt gepresenteerd in de fraaie ENERGETIX hoofdcatalogus natuurlijk in onze ENERGETIX Webshop luxofit.energetix.tv. Daarnaast worden enkele malen per jaar kleine maar exclusieve aanvullingen op de ENERGETIX collectie magneetsieraden geïntroduceerd: bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, Moederdag, rond Pasen. Daarnaast een voorjaarscollectie en een KerstWinter collectie magneetsieraden.
De meest gestelde vragen over Energetix Magneetsieraden. Facebook. Google. Instagram. Linkedin. Twitter. YouTube.
De meest gestelde vragen over Energetix magneetsieraden op een rij. Omdat ik dagelijks zoveel vragen krijg over de werking van Energetix magneetsieraden en de mogelijkheden en toepassingen voor hoogsensitieve / hooggevoelige kinderen en volwassenen, heb ik alle informatie die voor jou van belang kan zijn overzichtelijk op een rijtje gezet.
ENERGETIX magneetsieraden kopen? Hier vindt u alle informatie!
Mocht u toch niet tevreden zijn met onze ENERGETIX magneetsieraden of ze niet mooi vinden wat wij ons niet voor kunnen stellen dan kunt u uw aankoop binnen 30 dagen retourneren en krijgt u zonder discussie het volledige aankoopbedrag terug!
Magnetische zolen en armbanden van Energetix genezen niet Vereniging tegen de Kwakzalverij.
Ook het bedrijf Luxofit Nederland, één van de Nederlandse verkopers van magneetsieraden van het Duitse bedrijf Energetix, mag in zijn advertenties geen gezondheidsclaims meer gebruiken als betere doorbloeding en oplossen van nierstenen en calciumafzetsels. Luxofit heeft deze misleidende claims niet kunnen onderbouwen met wetenschappelijke onderzoeksresultaten, zo oordeelde de raad en stelde de klager in het gelijk.
Ervaring met ENERGETIX magnet Therapy Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
door energetix 07 feb 2011 1244.: Ik kom net per ongeluk via Google bij deze discussie uit en schrik van de hevigheid van de reacties hier. Ik kan me goed voorstellen dat magneetsieraden niet bij voorbaat positieve reacties oproepen, zeker als je er nog geen ervaring mee hebt.
Welkom bij Energetix Sieraden Energetix Sieraden.
Dompel je onder in de wereld van ENERGETIX: Design sieraden met geïntegreerde magneten magneetsieraden op hun allermooist met een fantastisch visueel effect. Exclusieve magneetsieraden van het merk ENERGETIX met een breed assortiment. Armband, ketting, ring of oorbel, U vindt in deze shop een ruime keuze voor mannen, vrouwen, tieners, kids en zelfs voor dieren.
ENERGETIX Werking Magneetsieraden Alle informatie.
ENERGETIX Werking Over de magneten in de ENERGETIX sieraden. De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 012, Tesla of 1200 Gauss. De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet.
ENERGETIX SIERADEN Nieuwe collectie 2018.
Steekwoorden van de ENERGETIX Easy Going Youth collectie voor tieners zijn: Jong Cool Hip Trendy Speels Romantisch. In deze ENERGETIX Easy Going Youth collectie voor kids vindt u alle magneetsieraden voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 jaar bij elkaar.

Contacteer ons